Disponibil

Mix miere cătină, ghimbir și afine 250g

45,00 lei

Compară
Cod produs: BA0012 Categorii: , , ,

Descriere

Bogate în antioxidanți și vitaminele A, E, F și B (B1, B2), afinele sunt un ajutor valoros pentru menținerea sănătății organismului, iar combinate cu mierea de albine, rezultă un remediu important în prevenirea și tratarea unor afecțiuni. Afinele au proprietăți antibiotice, imunostimulatoare, antiifecțioase, antibacteriane, anticancerigene, ajută la regenerarea vaselor de sânge, la normalizarea glicemiei, la regenerarea retinei, crește sensibilitatea fotoreceptorilor de la nivelul ochiului, neutralizează infecțiile din intestin, dilată ușor vasele coronare, protejează organismul împotriva radioactivității, iar mirtilina, o substanță conținută de fructe și frunze, penetrează celula bacteriei și îi slăbește vitalitatea, scade glicemia, pe când pigmenții care dau nuanța albăstruie fructului protejează corpul împotriva radioactivității și reglează procesele imunitare.
Acest produs este indicat în special persoanelor care suferă de:

• infecții urinare
• obezitate
• lipsa apetitului
• ateroscleroză
• colesterol și trigliceride mărite
• varice și sensibilitate capilară
• reumatism
• gută
• constipație și diaree
• viroze respiratorii
• oboseală și oboseală cronică
• extenuare fizică și psihică
• boli de stomac și intestine
• scăderea acuității vizuale (retinita pigmentoasă, glaucomul, miopia, etc.)
• pierderi de memorie
• probleme cardiovasculare
• cancer, în special cel de colon, gastric, intestinal, ovare și ficat. Datorită acidului aleagic, pterostilbenelor, antocianinei, vitaminei C și cuprului care se regăsesc în compoziția afinelor, acestea pot duce la prevenirea și vindecarea cancerului, prin moartea celulelor canceroase;
• maladia Alzheimer
• demență vasculară
• artrită reumatoidă
• reumatism

Se consumă câte 2 linguri dimineața și la prânz așa ca atare sau diluat cu apă plată 1/10 în loc de limonadă pe parcusul zilei.

MIERE CU SIROP ȘI PULPĂ DE CĂTINĂ
Siropul de cătină are pe lângă un gust bun şi numeroase beneficii asupra sănătăţii. Băut pe termen lung, duce la fortificarea organismului şi creşterea imunităţii.
Cătina este considerată regina imunităţii, fiind foarte bogată în vitamina C. Conţine de zece ori mai multă vitamina C decât citricele sau măceşele.
I se spune şi ginsengul românesc, având un conţinut ridicat de vitamine A, B, E, K, dar şi de fosfor, potasiu, magneziu, fier. De asemenea, are mai mult betacaroten chiar şi decât morcovul. Acestor elemente benefice sănătăţii, li se adaugă aminoacizii esenţiali, acizii graşi esenţiali.

Beneficiile cătinei

Menține Sănătatea Inimii
Cătina protejează, fără îndoială, inima. Uleiul de cătină îmbunătățește semnificativ nivelul de colesterol bun, reducând semnificativ nivelul de colesterol rău (LDL) și menținand echilibrul dintre aceste două elemente. Prin eliminarea colesterolului rău, se reduc șansele de aterioscleroză, infarct miocardic, dar și de accidente vasculare cerebrale, deoarece există un risc mai redus de blocaj în arterele și vasele de sânge. Prin urmare, tensiunea arterială este redusă, astfel reducându-se și tensiunea în întregul sistem cardiovascular.
Controlul Diabetului
Se pare că fructul de cătină este foarte eficient și în reglarea nivelului de zahăr din sânge, ceea ce înseamnă că, pentru persoanele care suferă de diabet, introducerea acestui fruct delicios în dieta lor este o alegere excelentă.
Efect Reparator Datorat Vitaminei C
Vitamina C este un miracol pentru foarte multe afecțiuni de sănătate. În afară de stimularea sistemului imunitar, sucul de cătină contribuie la îmbunătățirea sănătății pielii, a rezistenței oaselor și a rezistenței gingiilor și dinților. Vitamina C este un element esențial în formarea colagenului, care este o componentă crucială a creșterii și reparării corpului. De aceea, concentrația ridicată de vitamina C din boabele de cătină face ca aceasta să devină un adevărat dispozitiv de întărire a organismului, dispozitiv care ajută atât la accelerarea vindecării rănilor cât și la recuperarea după o suferință fizică.
Îmbunătățirea Vederii
Carotenoizii sunt alți compuși antioxidanți importanți care se găsesc în boabele de cătină. Carotenoizii încetinesc evoluția degenerescenței maculare și previn dezvoltarea cataractei, pe lângă îmbunătățirea vederii pe timp de noapte.
Sănătatea Stomacului
Cătina poate combate problemele digestive. Dacă suferi de stomac deranjat sau de stres gastric de orice fel, sucul de fructe de cătină poate ameliora rapid disconfortul și poate calma inflamația. De asemenea, ajută în ameliorarea constipației. Consumul regulat de cătină poate însemna un adevărat miracol în viața unui pacient cu afecțiuni digestive.
Încetinirea Procesului de Imbătrânire
Cătina are și efect antiîmbătrânire. Bonusul final al acestor boabe cu rol antioxidant este impactul lor asupra procesului de îmbătrânire. Pentru aceia care vor să-și păstreze pielea tânără sau care doresc să elimine petele de vârstă dar și ridurile totodată, antioxidanții care neutralizează radicalii liberi sunt perfecți. Consumul de cătină, indiferent de formă, reprezintă o modalitate viabilă de a ne menține tineri. În acest caz, cătina este folosită și extern, prin folosirea unor produse precum cremele de față pentru menținerea unei pieli fără riduri.
Ameliorează Depresia și Anxietatea
Cătina conține printre altele, serotonină, un neurotransmițător care induce o stare de calm, de curaj, și de optimism. Produsul care te poate ajuta în această afecțiune este sucul bio de cătină, consumat zilnic, sau cât mai des posibil. Se consumă 1-3 lingurițe dimineața, cu 30 minute înainte de micul dejun sau putem prepara o băutură răcoritoare sănătoasa și 100% naturală, cu apă plata sau minerală, foarte bună atat pentru copii cât și pentru adulți.

GHIMBIR CU MIERE ȘI LĂMÂIE
Tot auzim despre ghimbir că are proprietăți benefice asupra organismului, despre miere deja știm cât de importantă este, iar despre lămâie, cred că toată lumea știe că este o puternică sursă de vitamina C, însă amestecul de ghimbir cu miere și lămâie este un adevărat elixir pentru sănătate.
Ghimbirul, mierea şi lămâia sunt trei ingrediente benefice asupra sănătății organismului, care n-ar trebui să lipsească din alimentația nimănui, consumate individual sau împreună, ori incluse în diverse preparate.
Ghimbirul: 6 beneficii pentru sănătate
1. Ghimbirul este un excelent stimulent digestiv: el favorizează apariția enzimelor cu rol în absorbția eficientă a nutrienților și combate disconfortul digestiv după o masă îmbelșugată.
În plus, ghimbirul ajută și la prevenirea balonării și a indigestiei, datorită unor substanțe chimice care tonifiază musculatura tractului digestiv și care scad nivelul acidului gastric (cel care conduce la arsuri stomacale).
2. Este un energizant puternic: o cană de ceai de ghimbir te poate revigora chiar mai bine decât o cafea. Încearcă și vei vedea rezultatele.
3. Te scapă de gripă și răceală: ghimbirul ajută la vindecarea organismului prin inducerea transpirației și întărirea sistemului imunitar. De asemenea te va ajuta dacă te confrunți cu episoade recurente de tuse expectorantă sau cu alte afecțiuni ale căilor respiratorii (este recomandat chiar și pacienților care suferă de astm).
4. Luptă împotriva cancerului. Folosite cu succes în tratamentul împotriva leucemiei, extrasele de ghimbir sunt indicate pentru prevenirea tumorilor canceroase, întărind imunitatea organismului.
5. Calmează greața. Un remediu eficient împotriva acestui simptom neplăcut, ghimbirul poate fi folosit în siguranță chiar și de către femeile însărcinate.
6. Ghimbirul este un vasodilatator puternic: acesta scade tensiunea și facilitează circulația sangvina, împiedicând formarea cheagurilor de sânge.

Informații suplimentare

Greutate 0.75 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mix miere cătină, ghimbir și afine 250g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *