Disponibilitate

Livrarea produselor comandate se realizeaza in termen de 1-3 zile lucratoare (luni – vineri), incepand  cu ziua lucratoare urmatoare plasarii comenzii dumneavoastra. Daca din motive obiective (probleme tehnice sau indisponibilitate pe stoc) nu putem sa realizam comanda dvs., ne angajam sa va anuntam de indisponibilitatea temporara si de variante pentru a putea remedia problema.

Valoare transport

Transportul se plateste in functie de greutatea coletului si de destinatia de livrare. Fiecare produs are presetata greutatea, luand in considerare produsul in sine, ambalajul propriu si cutia utilizata pentru expediere. Acestea nu sunt vizibile in site, insa sunt luate in calcul pentru determinarea pretului final.

Valoarea transportului va fi comunicata telefonic  pentru fiecare comanda in parte.

Livrare

Produsul comandat va fi livrat la adresa de livrare indicata de Client în termen de 1-3 zile lucratoare de la prelucrare*), daca nu este specificat altfel. Expedierea produselor se efectueaza in urmatoarea zi lucratoare dupa inregistrarea comenzii pe site. Exista situatii in care produsul comandat nu este pe stoc iar in aceste cazuri, in urma acordului telefonic sau scris al clientului, se propune o noua data de livrare de comun acord.

Pentru localitatile – orase mici, comune, sate, catune – ce nu sunt in aria principala de acoperire a companiilor de curierat pot aparea diferente in costul transportului afisat la finalizarea comenzii, in functie de kilometrii suplimentari realizati in afara rutei principale a curierului. In acest caz, veti fi anuntat, livrarea fiind efectuata doar in urma acceptului dvs. in scris pentru noul tarif.

*) comenzile pot fi prelucrate de luni pana vineri intre orele 9-16, cu exceptia sarbatorilor legale.

In cazul sarbatorilor legale, a dificultatilor cauzate de fenomene meteorologice sau a perioadelor Sarbatorilor (Pasti, Craciun), este posibil sa apara intarzieri.

Produsul este predat clientului sau unei persoane terte care o va receptiona, va verifica starea coletului (nedeteriorat, sigilat) va plati si va confirma primirea produsului în numele clientului semnand documentele de livrare. Clientul are obligatia de a verifica pe loc continutul coletului pentru toate produsele fragile, conform recomandarii noastre inainte de expediere si conform documentelor de livrare, reclamatiile ulterioare predarii coletului de catre curier nu vor fi luate in considerare.

www.bunatatilealbinutei.ro va depune toate diligentele pentru a respecta termenele de livrare mentionate pe site. Totusi, nu putem fi considerati responsabili de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert, de catre consumator sau de o cauza imprevizibila si insurmontabila precum cazul de forta majora.

Clientul are dreptul de a returna produsul comandat in cazurile in care:
– produsul livrat in mod evident nu corespunde comenzii;
– produsul a fost deteriorat in timpul transportului.

In cazurile mentionate mai sus, clientul poate cere ca marfa livrata sa fie inlocuita cu una care corespunde comenzii plasate de acesta prin trimiterea magazinului online a unei cereri in scris in acest sens la adresa de e-mail: admin@bunatatilealbinutei.ro.

Clientul are dreptul sa notifice in scris renuntarea la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14  zile lucratoare începând cu data primirii produsului. In acest caz, clientul persoana fizica denunta unilateral contractul incheiat la distanta in termenul stipulat anterior, printr-un mail pe adresa admin@bunatatilelabinutei.ro

Returnarea produselor se realizeaza in conformitate cu legislatia in domeniu, conform ANPC.

Pentru rambursarea sumei echivalente, clientul trebuie sa returneze produsele nefolosite, integre, complet ambalate si cu toate documentele atasate, inclusiv, dar nu numai, cu instructiunile de utilizare, etc., fara defecte interioare sau exterioare, în ambalajul original, costurile de livrare catre fiind suportate de client. Magazinul online se obliga sa returneze intr-o forma aleasa impreuna cu clientul, intreaga suma platita de acesta, fara a solicita clientului cheltuielile aferente rambursarii sumei, in cel mult 15 de zile lucratoare de la data renuntarii clientului in scris la produsul achizitinat prin intermediul magazinului on-line, dar nu inainte de a primi produsul returnat.

Anularea sau modificarea comenzii

Pentru anularea sau modificarea comenzilor va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil prin email la admin@bunatatilealbinutei.ro sau telefonic la 0723027450.

Ne rezervam dreptul sa nu mai onoram comenzile persoanelor care aduc prejudicii companiei prin neridicarea la timp a coletelor.